Van familie en buren moet je het maar hebben….

1998

johan en tineke mijn oudste zus en haar man kwamen op visite om ons nieuwe huis te bekijken
maar al gauw kwam de aap uit de mauw
ze kwamen vertellen dat ze niet wisten of ze mijn misbruik verhaal wel geloofden (hij had al bekend nota bene ) en dat zij niet tussen de ruzie van mij en mans in wilden zitten want het was niet hun strijd
zij hadden hier niets mee te maken
met andere woorden zij wilden geen partij trekken
wat me wel pijn deed
maar ik vertelde ze ok jullie keuze

we hadden dwerg geitjes via de kinderboerderij gekregen maar die waren erg ontsnapping vooral djali het bokje en de rest volgde
daarom moest er een schutting geplaatste worden
we hadden tussen nolle en ons een pad van 3 tegels die gedeeld moesten worden door 3 buren, wij, nolle en boerenma
aan het eind vh pad had nolle zijn garage gezet en met boerenma en de vorige bewoners van ons huis afgesproken dat ze de garage op de helft van dat pad konden plaatsen
wij plaatsen de schutting op de erfafscheiding maar bij de garage bleef nog een kier van ca 1.5 tegel en dat wilden wij afsluiten tot de garage
nou de buurvrouw kwam op hoge poten uit huis gerend wat we wel niet aan het doen waren
ik ze we willen dit dicht hebben
ze had meteen haar man van het werk laten komen en die kwam met de meest vreemde scenario’s aan om de schutting niet te mogen plaatsen
wij de gemeente erbij gehaald wij kregen ons gelijk
dus schutting kon tot de garage afgesloten worden

1999

ik weet niet meer waarom het geëscaleerd was maar ik heb mijn zus marjan een gefrustreerde brief gestuurd omdat ik me voor de zoveelste keer genaaid voelde door de familie en voornamelijk door haar omdat zij me het meeste na stond, ze was ons langere tijd geld schuldig ivm ombouwen pc
ik voelde me in de steek gelaten en iedereen liep over me heen en geloofde niet in mijn misbruik
wat er met de kinderen van marjan gebeurt was was verschrikkelijk en ik moest maar niet zeuren
en me niet aanstellen, de brief was boos en oprecht maar nog steeds netjes
hier is over gesproken maar weer liet ik over me heen lopen met hun smoesjes
overal werd steeds commentaar over gegeven, maar ja familie is zo belangrijk zat nog steeds in mijn kop doordat het er zo ingestampt was door vaders
en dat wil er ook niet zomaar uit, ik kon ze ook niet loslaten ze zaten erg in mijn hart

we waren in de omgeving zoekende voor een huis er stond veel leeg maar alles was van nabestaande die niet wisten wat ze ermee van plan waren
toen kwam er een aanbod vd woningbouw dat die huizen ging verkopen in de straat ook ons huis was daarbij
we konden het als huidige bewoners met korting kopen, tot een bepaalde datum en na die datum werd de volle prijs gerekend, dus uiteindelijk voor ons eigen huis gegaan we wisten daar ook wat we hadden
kopen was toen veel goedkoper in de maand voor ons dan huren
onze buren nolle waren niet blij, die zeiden als je ging toch elders voor een huis kijken
maar doordat het huis verkocht werd was de notaris langs de buurt gegaan voor het kadaster en constateerde dat de ruimte tussen de huizen ruim voldoende was en splitste de 3 tegels dus wij kregen 1,5 tegel erbij en nolle ook, maar die hield wel het recht van over pad met boerema
nolle wilde een nieuwe schutting plaatsen op de erfafscheiding en vroeg of dat mocht, ja natuurlijk geen probleem
dus zij gingen de schutting plaatsen, maar wat ze niet gevraagd hadden was dat ze mijn schutting gingen weghalen, dus ik sta in mijn pyama  in ons washok en kijk recht op de werklui die mijn schutting weg aan het halen waren
ik naar buiten waar ze mee bezig waren
ze zeiden de schutting weg halen omdat ze met de schutting van nolle bezig waren
ik zei oh dat zonder overleg?
ja die schutting is dan toch overbodig ik zeg tegen nolle heb je mij gevraagd of ik mijn schutting weg wil hebben, nee zei hij, ik zei waarom haal je hem weg dan?
omdat ik mijn schutting daar nu neerzet zegt hij
ik zei dat had je op zijn minst eerst wel even kunnen vragen
op zo’n moment kan ik dan erg principieel zijn
ja maar hij is dan toch overbodig, ik zei dat maak ik zelf dan nog wel uit, ja maar zegt hij
ik zei nee het is mijn schutting en daar blijf je vanaf, ok we zetten hem wel weer terug
ik zei nee dat hoeft nou ook weer niet, maar je had het op zijn minst kunnen vragen en dit wilde er bij hem maar niet in

even later komt boerema klagen over de schutting dat die half over zijn pad loopt
nee boerema dat pad is opgedeeld, nee dat kan niet dat is mijn pad en nou is mijn huis minder waard
nee boerema dat pad is gesplitst en je hebt recht over het terrein van nolle te lopen
dit wilde erbij hem niet in en heeft een rechtszaak tegen ons en nolle gestart
na een paar maanden hebben die wij natuurlijk gewonnen hadden, de advocaat en rechter snapte überhaupt niet waarom wij bij de zaak betrokken werden want er was niets van hem bij, zelfs zijn eigen advocaat snapte er niets van waar die man mee bezig was
hierna maakte boerema steeds meer ruzie en joeg nolle weg die gingen naar hoogezand

de cd handel liep geweldig, we hadden een geweldige tijd, we voelden ons bijna normaal
ki werd nog steeds gedaan maar het lukte maar niet,
we kregen onze nieuwe keuken een geweldige kasteel keuken met steen trips en ronde deurtjes en grove scharnieren net of je een stukje kasteel in je huis had staan en de vloer kreeg plavuizen met elektrische vloerverwarming  hier hielp henny mee , wc werd opnieuw gedaan hier had mijn vader bij geholpen

2000
onze nieuwe dakkapel werd groter en de badkamer werd groter, ons nieuwe 2 persoons bad van 180 doorsnee moest door het raam vd oude dakkapel getakeld worden, toen is het dakkapel en de badkamer eromheen gebouwd
jan postma heeft de dakkapel gebouwd en met beetje hulp van henny afvoer en water en lucas electra en bert verwarming heb ik de rest vd badkamer gemaakt, bad plaatsen plavuizen, muur en tegels aan de muur met het laatste wat hulp van natalie, en ik het zeevissen gemozaikt in de muur
doordat praxis een bonnen actie had met landal greenparks kregen we veel kortings bonnen voor ons bad dus we hebben veel uitjes gehad dat jaar en het jaar daarop
ki werd het niet dus over op reageerbuis bevruchting
weer compleet gescreend en kijk operatie gehad in groningen want toen ze het over doorblazen hadden zagen ze me wit wegtrekken en vertelde mijn ervaring in hoorn, dus werd het een kijkoperatie ivm dat er ook litteken weefsel kon zitten
toen we thuis kwamen stonden rene zijn ouders en ome henk voor de deur en henk zei tegen mij stel je niet zo aan
ik maakte snel wat soep en hij klagen dat er geen vlees in zat en hij klagen over de tuin
terwijl hij bij zijn eigen thuis altijd troep had liggen en bij elk pijntje loopt te jammeren en klagen
later in zwolle de eitjes eruit eerst zonder verdoving maar dat deed zo’n pijn dat ze me een verdoving gaven dat me de pijn deed vergeten
ik kneep rene nog steeds fijn maar ik weet niets vd pijn, dus voelde het schijnbaar wel maar mijn hersens zeiden we voelen niets erg vreemde gewaarwording
5 eitjes eruit, rene snel van zwolle naar meppel en ik lag op de uitslaap kamer
maar ook deze behandeling leverde geen zwangerschap op
maar weer afvallen had de dokter gezegd
afspraak gemaakt voor maagband in martinie ziekenhuis, dokter julius was erg uit de hoogte en had er weinig zin in maar liet me we screenen, geen succes , bevooroordeeld volk
de psycholoog legde de woorden in mijn mond, was duidelijk dat ze opdracht had mij af te keuren voor de behandeling
second opinion in leeuwarden dr goudzwaard en niets gezegd over dat ik in groningen was geweest zodat hij niet beïnvloed zou zijn
eerst moest de galblaas verwijderd worden dit zou dr julius doen maar goudzwaard deed dit liever zelf omdat hij dan inzicht had over hoe het in mijn buik zat, ik wel blij want julius vertrouwde ik niet
dus ik kreeg de operatie in leeuwarden, grote jaap want mijn vetschort was te dik voor laproscopie
veel pijn gehad, na 10 dagen terug voor hechtingen eruit
toen we thuis kwamen of dag later  begon het hevig te bloeden de huisarts gebeld v kleef deze zei rustig blijven liggen dan gebeurt er niets want als je gaat staan drukken de organen tegen elkaar en word het erger, ik nog meer in paniek ik dorst me niet meer te bewegen, rene zegt snel opstaan we gaan naar de eerste hulp, wij met de auto ambulance ingang in ik nog steeds een handoek tegen mijn buik gedrukt die al behoorlijk onder het bloed zat, de verpleging vervloekte de huisarts was nl zijn werk het bleek oud bloed te zijn, maar dat wisten wij niet
na een paar maanden toen kreeg ik de maagband, ging natuurlijk niet zoals het hoorde, ze dachten toch dat het zou lukken met laproscopie maar bleek toch niet goed te zijn gegaan hij zat te laag
dus op het moment dat ik op bed mijn ontbijt eruit aan het kotsen was kwam de chirurg binnen en vroeg of ik nog nuchter was toen zei ik ja nu wel weer, ik moest voor de 2de keer onder het mes en dit keer werd het wel de klassieke operatie dus een grote buikwond
na enkele dagen thuis aangekomen met veel pijn
toen we samen in bad lagen toen het weer mocht huilde ik rene zegt wat is er, ik zei vind je het erg als we stoppen met de kinderwens, wat dan vroeg hij, ik zei ik ben al die pijn zo vreselijk zat, ok zei hij, hij begreep het wel
adoptie was geen optie omdat rene al te oud was voor een baby en een ouder kind had ik geen behoefte aan meestal nemen ze dan ook problemen mee, en daarnaast was de screening erg streng en zwaar dat zouden wij beiden niet aan kunnen
begonnen met mijn rijbewijs voor de 2de keer in hoorn had een 1ste poging gedaan
we hebben danielle de dochter van tineke alle baby spullen op laten halen 2 ouderwetse ledikantjes, etc het was een behoorlijke bus vol, ook nog wat aan anderen gegeven nieuwe kleding had ik later spijt van want die had alles doorverkocht en nooit bij haar eigen kind aangetrokken
ik viel af door de lapband vd 128kg naar ca 118 maar ging niet zo makkelijk als verwacht en veel overgeven

2001

ondertussen  boerema joeg nolle weg die gingen naar hoogezand
en boerema had het huis gekocht van nolle, en zei tegen ons dat is fijn nou kom in naast jullie wonen en in de buurt zegt hij nou  ook wat ben ik naarst rene komen wonen
er kwam al gauw ruzie want boerema duld geen tegen spraak, en je moet alles doen zoals hij wil, nou zo werkt dat niet bij ons
boerenma had ons verlinkt en daar deed justitie niets mee omdat we altijd burenruzie hadden, maar toen had roel een amsterdammer waar we zaken mee deden en opgepakt was voor gestolen pc’s van zijn werk schiphol ons verraden en toen dacht justitie oh 1×1=2 en daardoor kwam bij ons de eerste inval
de euro kwam en we hadden van elke oud gulden een briefje en munten bewaard
we lagen in bad en ineens een bonzen op de deur we zaten verstijfd rene kijkt uit het raam en zegt er staat veel politie voor de deur
toen brak de paniek los, rene doet de deur open anders hadden ze de deur ingetrapt, ik werd uit bad gehaald mocht me niet privé aankleden tot in hysterisch werd mocht de deur op een kier, werd naar beneden gebracht, rene werd meegenomen en ze haalde het hele huis onderste boven, er lag een cassette op tafel met verschillende data van klanten op tafel ik heb deze snel kunnen pakken en in mijn onderbroek weten te stoppen, toen zag ik lady onze ragdoll lopen en die had jongen in de slaapkamer, dus ik   kwaad en zei die moet in de slaapkamer blijven ze heeft jongen dus ik pak haar op en voor ze me konden tegenhouden liep ik naar boven, ik doe lady bij de jongen, politie klagen ik doe de slaapkamer dicht waren ze niet blij mee, ik haal snel de disk uit mijn onderbroek en gooi m achter de kleding kast, net op tijd want ze kwamen binnen om me te halen, de disk was veilig en lady ook
na uren gingen ze dan eindelijk weg en lieten mij in de ravage achter, ze hadden alles meegenomen pc’s, dvd\s en cd\s ook de originele ook al onze spellen van pc en consoles alles,
de volgende dag ging ik nog even snel naar het postkantoor om de laatste post te halen, maar helaas kwamen ze die thuis ophalen onder behoorlijke dwang, waar ik eigenlijk niet op had hoeven reageren
in paniek ik mijn ouders gebeld, die kwamen langs en het enige wat ze konden zeggen was eigenschuld , daar hadden ze toch al die tijd geen probleem mee gehad terwijl ze nooit hebben gezegd nee dat geld neem ik niet aan dat is fout geld ze wilden het altijd maar al te graag hebben.
vaak in hoge stress rene aan de lijn weten te krijgen, na een paar dagen kwam hij weer thuis
dik onder de stress natuurlijk
en ik vertelde hem dat ze ons geld niet hadden gevonden wat we verstopt hadden daar waren ze steeds langs heen gelopen in de badkamer onder het lavet en het oude geld vonden ze niet interessant om in beslag te nemen zelfs niet de 1000 gulden
na een paar maanden werd duidelijk dat we behoorlijk moesten betalen ca 36000 gulden daarom waren  we langzaam weer begonnen wel met angst nog in de schoenen van de inval
want we hadden geen geld meer en hoe moeten we straks de bekeuring betalen,

ouders kregen caravan op camping in westerbroek we waren daar vaak
op visite bij marjan en hans was geen succes, discussie over mans en hans zijn vader liep uit de hand en hans altijd tegendraads , hij wilde maar niet inzien hoe gevoelig de situatie was
ze waren binnenkort 25 jaar getrouwd ze wilden mij voorin de avond en mans op het einde, ik heb daar over nagedacht en ik was het daar niet mee eens omdat het juist op het einde altijd gezellig word en ik altijd degene ben die concessies moet doen en niet mans
toen belden ze me op met de melding ze wilde geen concessies doen met visite de zaal was groot genoeg werd gezegd
anders blijf je maar weg, dus zij hadden de keuze gemaakt ik heb het contact verbroken, mijn hart werd uit me getrokken deed me veel pijn en verdriet
hierop heb ik een boze brief geschreven

waarin ik wat discussies beschreef die niet klopte  bijv.
zoals dat hans mans vergeleek met zijn broer ipv zijn vader
zijn broer bert heeft geen misbruik gepleegd zijn vader daarentegen wel met zijn kleinkinderen, dus daar moet je mans mee vergelijken
en zou hij zijn vader dan ook uitnodigen op de bruilofd na wat hij zijn kinderen had aangedaan, dacht het toch niet
hierop kreeg ik antwoord terug dat ze hans zijn vader wel miste, terwijl ze nog niet zolang hiervoor had gezegd dat ze hem in de grond wilde stampen
ze noemde mij een leugenaar over mans omdat ik steeds met hem om bleef gaan
ik heb daarop geantwoord dat komt door papa die wilde dat de familie bij elkaar moest blijven
maar maakte niet uit wat ik zei ze bleven voor mans kiezen
ik kreeg  vreselijke harde en onbeschofte brieven terug, met de melding erin dat iedereen in de familie de brief gelezen had
fijn ook dat ik haar een brief stuur die vervolgend door de hele familie gaat
maar de brieven die zei mij terug stuurde natuurlijk niet, dus niemand was op de hoogte van haar nogal heftige reacties
er stond ook in een van mijn brieven naar haar toe dat alex nog nooit bij ons was gekomen en hij geen woord zegt als we hem bij ma treffen, ik zei ik voel me dood voor hem sinds sonja zo raar ging doen , ik zeg maar geeft niets nu is hij ook dood voor mij want ik ben het wel eens zat
nou dit heb ik geweten alex had dit gelezen en werd kwaad en hij zei van nu af aan is ze dood en begraven voor mij , wat hij even vergeet is dat hij dat als eerste aan mij heeft laten blijken, maar nu ik dit geschreven had was ik de boosdoener, hij heeft me sinds dien ook echt genegeerd of ik niet bestond zelfs jaren later bij het ziekbed en op de begrafenis van mijn vader
hij heeft me nooit echt geaccepteerd vanaf dat ik geboren ben
en er werd nog veel meer vuil gespuid
van mijn ouder kreeg ik te horen waar ben je mee bezig waarom doe je zo gemeen in de brieven
marjan heeft dus mijn brieven de familie door gegeven maar niet haar antwoorden
deze heb ik boos aan mijn moeder laten lezen dat dit echt niet aan mij lag, toen ze ze had gelezen geen sorry je hebt gelijk oid alleen ja jullie reageren beide heftig
de hele familie was op haar hand en ook voor mans
ik heb pa nog gesmeekt te vertellen dat het allemaal zijn schuld is dat ik weer met mans contact moest houden en dat daarom niemand mij geloofd
hij wilde eerst niet maar door druk van mijn moeder heeft hij het toch opgebiecht bij marjan
maar deze zei nu is het te laat
daarna definitieve breuk

we hadden via de esso spaarkaart gespaart voor euro disney en zijn daar enkele dagen gratis heen geweest 1 dag extra zelf betaald met rene zijn verjaardag
rene was stront ziek wat meestal gebeurde als we ergens heen gingen hij had erg vaak de griep en mijn pech eejoor was er die week niet
we waren daar ook met 9-11 we kwamen terug uit het park in de hotelkamer en zetten de tv aan en bbc daar zagen we dat de vliegtuigen in de gebouwen vlogen in amerika
de volgende dag was alles in rep en roer
alle tassen werden gecontroleerd voor we het park ingingen, en een dagje parijs met de metro was geen succes dag onderweg geweest om de eifeltoren te zien, we hadden amper een uur de tijd om bij de toren te komen die rondom beschermd was door soldaten met geweren en om boven te kijken dan weer terug naar de metro en weer naar het hotel dus was niet echt een relaxed en romantisch tripje

2002
ouders verhuisden naar hoorn de ekster
we kwamen daar veel, doordat de afstand groot was werd er niet veel meer over mans gesproken en ook dankzij de breuk van mij en marjan werd er niet over gesproken
totdat mijn vader 65 werd
de kamer was vol, veel familie was al binnen ook neven en nichten ik voelde al spanning
net of ze me beschuldigend aankeken, net of er altijd slecht over mij gepraat werd
ik zat naast gavin en rene
mans komt binnen en feliciteert iedereen wilde mij kussen maar ik kreeg ineens een angstaanval en draaide mijn hoofd weg en barste in huilen uit, gavin trooste me maar begreep geloof ik niet precies wat er loos was
mijn moeder gaf mans op zijn flikker waar hij in godsnaam mee bezig was
Toen zou er een familie foto gemaakt worden enkele dagen na het feest
ik wilde niet meer met mans in 1 ruimte zijn dus niet op de familie foto
geen probleen,  ze zeiden dan fotoshoppen wij je er wel bij op dit is nooit gebeurt
pa niet blij dat de foto voor zijn verjaardag niet compleet was

we kregen contact met robbie de grote baas van crazy bites noemde zich dennis en oorbel deze konden we al van roel
we konden voor een mooie prijs kopen en door verkopen
hierbij leerden we ronald kennen, onze eerste ontmoeting was heel raar
we spraken af ergens bij zwolle en er stopt een golf achter ons er stapt een grote kale man uit toen dachten we beiden shit het is politie, maar verre van dat hij bleek aardig te zijn en alles behalve politie hij was een uitsmijter en bodybuilder
hij werd ons tussen persoon, we konden het goed met hem vinden en gingen ook prive met hem om
met de dvd’s ging heel weer heel goed we waren weer boven jan
de voorpui in het huis vervangen door kunststof en een nieuwe voordeur
maar ik wilde wel sparen voor de toekomstige bekeuring maar het lukte niet want steeds was er weer wat waar geld voor nodig was

2003
alles ging goed, we hadden weer lol in dingen
de depressies van ons beide ging iets naar de achtergrond, waarschijnlijk ook ivm de afleiding dat we druk bezig waren met de cd’s en geen geld zorgen en kans om leuke dingen te ondernemen
ik begon weer aan te komen ik had het idee dat het maagbandje weer bijgevuld moest worden
nieuw pompje maagband want deze bleek lek te zijn, beetje teveel opgepompt want ik kon niets meer eten
tijdens het leeghalen waarschijnlijk lek geprikt maar ik vond het wel even goed zo

2004
2de inval de 1ste was nog niet eens voor geweest
dit keer moest ik ook mee naar het buro omdat ze bang waren dat ik roet in het eten zou gooien net als de vorige keer
ik snel mijn buurvrouwtje annette kunnen regelen dat ze voor de dieren kon zorgen en de sleutel afgegeven
ze brachten me naar assen
tijdens onze afwezigheid hebben ze het huis doorzocht en ook de dieren verblijven buiten, dit hebben ze ondeskundig gedaan want onze roze kakatoe zat klem en anette vond hem in shock, ze hebben hem niet kunnen redden en is overleden
na een paar dagen kwamen we vrij rene wist niet dat ik al die tijd bij hem in de buurt was geweest
rene kreeg last van zware hoofdpijnen en de depressie was weer terug, niet wetende wat de toekomst ons zou brengen
ondertussen nog steeds de buurman boerema die ons steeds opzadelde met bezoek van politie, gemeente etc.
we begonnen met onze ragdolls te fokken om toch iets geld binnen te krijgen, dit ging toch moeilijker dan verwacht er waren ook veel onkosten

2005
6mei is de vader van rene overleden, na lang ziekbed, maar niet aan de ziekte, zijn lichaam en hijzelf ook waren gewoon op

mijn ouders verhuisde naar speelwagen in de risdam in hoorn omdat ze gelijkvloers wilden wonen
ik kreeg mijn moeders ketting die mij al jaren geleden op het dal beloofd was ik dacht dat ik hem niet zou krijgen en dat hij naar tineke zou gaan

nieuwe poging psychologe mevr weis nou dit werd ook weer niets, alles lag aan mij en ik moest maar veranderen, ik mocht de familie niet betrekken in mijn instest probleem want het was mij overkomen en niet hun
ik zei tegen rene waarom tref ik altijd van die rare psychologen
ik vroeg rene een keer mee te gaan want hij dacht dat het aan mij lag , na het gesprek moest hij toch wel bekennen dat het een raar mens was die niet wist waar ze het over had
dus weer gestopt met haar

rechtzaak was voor geweest we moesten 28000 aan de staat betalen
dat bedrag hadden ze geschat, ze hadden weinig bewijzen hiervoor moesten we een lening afsluiten, dus we besloten de hypotheek te verhogen met ook een deel voor een aanbouw zodat we toch het gevoel hadden dat het niet alleen voor de bekeuring was
ik had me op de lijst laten zetten voor een castric bypass dr goudswaard had me overgehaald, dit wilde ik eigenlijk nooit

ouders wilden een feest geven ivm zoveel jarig huwelijk of ik dan de dag erna wilde komen dan gingen we gezellig wat met zijn 4tjes doen
ik zei zou u het erg vinden als ik deze ene keer op het feest zelf ben en mans een keer op een andere dag, ik zou het ook wel eens fijn vinden om een feestje met de hele familie te vieren ik word al zo afzijdig gehouden, ik heb soms het gevoel geen familie te hebben
pa zei ok ik zal het overleggen
mans had hier geen probleem mee, maar alex wel die zei als mans niet komt dan kom ik ook niet
terwijl die 2 altijd oorlog hadden over ….iets wat niemand meer wist
dus werd het feest compleet afgelast
ook weer mijn schuld, waarom ben ik eigenlijk op deze wereld gezet


2006

postma werkte mee om de bekeuring uit het bouwdepot te halen met een fake rekening die later verscheurt werd, zodat we de bekeuring konden betalen
de aanbouw werd gemaakt en ik kreeg angst voor de komende operatie van de bypass
ik zag geen toekomst meer alleen zwart, ik begon het huis op te knappen voor rene omdat ik bang was dat ik de operatie niet zou overleven, rene zag me een keer huilen tijdens het winkelen en ik heb het hem verteld
hij zei zeg het dan maar af dit dan ook gedaan
we waren erg blij met de nieuwe aanbouw, rene kon niet wachten om erin te gaan met zijn computers, nog voor het echt klaar was
had boven kamers opgeruimd zodat we een aparte kitten kamer kregen

2007

familie begon het gedrag van mans goed te praten
hij had in die tijd vd misbruik een drugs probleem werd gezegd
dit werd me regelmatig verteld
daar moest ik maar rekenschap mee houden

internet winkel begonnen met toestemming van uwv
ze waren niet echt blij maar konden eigen initiatief ook niet in de weg staan
onze webshop kimahri was geboren
toch weer een afspraak gemaakt met goudswaard want ik kon de bypass maar niet uit mijn hoofd krijgen
2de rechtzaak voor de 2de inval, rene kreeg werkstraf de bekeuring kwam niet omdat dit in de la van de verkeerde officier terecht was gekomen en die had het in de la gegooit dus daar hadden we mazzel aan dit zou ca een bekeuring van 21000 geweest zijn zonder bewijzen dus een schatting
mijn webshop begon net te lopen toen ik bericht kreeg dat mijn  castric bypas  opname op 4 okt was, dus voor ik het ziekenhuis in ging nog snel wat op de post kunnen doen
ik dacht 10 dagen van huis te zijn, ik had rene gevraagd opnames van mij te maken omdat je jezelf nooit ziet als je wakker word ed
maar alles ging fout…………

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.