attack 7 en 8

3-6-2022

gisterochtend voor hij op zaal kwam kreeg rene weer een attack
de rest vd dag ging het goed wel wat moe maar ja niet geslapen, had geen slaap pillen gehad we hebben fister 2x een ronde gelopen in het ziekenhuis hij in de rolstoel en bij de receptie op de bank gehangen
hij moest zeker nog een nacht daar blijven

vandaag kon ik om 10 uur vragen in het ziekenhuis of hij mee naar huis mocht
ik kom daar om ca 10,20
ze komt naar me toe met de ontslag papieren en zegt hij heeft geen aanval meer gehad dus hij mag mee
ik loop naar zijn kamer ik dacht hij slaapt
ik loop naar hem toe, hij had zijn tas al ingepakt
ik wil hem wakker maken en zie dat hij weer een attack heeft
ik roep de verpleging erbij die roepen de dokters 2 neurologen
ondertussen ook hier weer even huilen tussen door en weer weg
de 2 neurologen hadden zelf de attacks nog niet gezien met eigen ogen en nu was wel duidelijk voor hun dat het niet de epilepsie is maar de PNEA . (PNEA staat ook bekend onder de Engelse afkorting PNES (psychogenic non-epileptic seizures). Psychogene niet-epileptische aanvallen)

dit had ik zelf al weken in mijn gedachten en de neuroloog wist dat door de laatste afspraak, en vroeg aan mij hoe ik daaraan kwam ik zei internet
hij zei dat ik gelijk had de symptomen zijn duidelijk anders

dus hij is nu overgeplaatst naar het mentaal ziekenhuis voor 24 uur observatie en morgen hopen we meer te weten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.