Renata

Ziet er lief en onschuldig uit , maar ze is achterbaks, sadistisch, een leugenaar, een gebruiker en manipuleert 
Onbekende vliegt ze meteen om de nek waardoor ze mensen meteen weet te charmeren en om haar vinger weet winden
Ze zal mensen die ze vrienden en of familie noemt opofferen om haar eigen hachje te redden en steekt je  een mes in de rug als ze ze  niet meer kan gebruiken

Ze is erg mager waardoor je denkt ze krijgt te weinig eten, ze heeft het zo slecht, maar niets is minder waar, ze kan eten wat ze wil maar groeit niet daarnaast sport ze veel en hier maakt ze misbruik van en zegt ze dat ze het zo slecht heeft en geen eten heeft, de koelkast thuis stond altijd vol en volop brood in huis  wat zelfs stond te beschimmelen omdat ze het niet at en ze kregen eten vd gemeente, maar dat vond madam niet lekker genoeg

ze wil alles hebben maar ze wil er niet voor werken, ze zegt dat ze wil werken om te sparen voor dingen maar als puntje bij paaltje komt heeft ze altijd een smoes om niet te werken en dan zielig doen zoals, mijn pols doet zo’n pijn, ik ben zo moe etc.  in de hoop dat iemand erin trapt om het haar te schenken als ze thuis klusjes moest doen zoals op haar zusje passen, opruimen etc., dacht ze dat ze gebruikt en/of mishandeld werd 

Ze wist het kindergeld van haar moeder los te praten want het was van haar, het was haar recht en eigendom, terwijl het een steun vd overheid is voor de moeder, haar moeder had dit dan ook nodig om rond te komen en die zij haar dat ze er dan ook wat eten van moest kopen en dit vond ze raar en zegt dan tegen anderen dat ze thuis niets krijgt dat ze zelfs haar eigen eten moet kopen van haar zakgeld, maar niet erbij vermelden dat ze het kindergeld zelf compleet opeiste.
Ze heeft zelfs een buurman/huisvriend zover gekregen dat ze een nieuwe smartphone kreeg zelfs met maandelijks beltegoed nu al minstens 4 jaar
Ze wilde en nog steeds duidelijk leven boven haar stand, en is nooit tevreden met wat ze heeft

Puur pubergedrag waar ze nooit op aangesproken werd, dus hier geen lessen uit leerde
Ik vertelde het wel maar wie ben ik, daarom ging ze mij altijd uit de weg, ze wist dat ik haar door had
Maar de rest had oogkleppen op en geloofde mij niet, ik moest niet steeds zo negatief of jaloers doen kreeg ik dan te horen
Met de moeder kon ik weinig tot niet praten ivm taaldilemma Renata was de tolk
Maar dat werkt natuurlijk niet
Typisch een “De slager die zijn eigen vlees moet keuren” verhaal 

Ze heeft gekregen wat ze wilde, uithuisplaatsing samen met haar zusje, 1 tegenvaller thuis had ze geen regels en die heeft ze nu duidelijk wel, haar stiefmoeder is een erg conservatieve politieagent waar ze toch wel een beetje bang voor is
En ze geeft haar moeder overal de schuld van, hierdoor zal haar moeder beide kinderen voor altijd kwijt zijn, Renata kan beslissen voor haar zusje, dus als Renata zegt niet terug naar moeder dan gebeurt dat niet
1x per mnd mag ze op een neutrale plek haar dochters zien 1 uur lang, ze weet niet waar ze wonen en heeft de moed opgegeven dat ze ooit nog thuis komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.