Hoe Dan ?

Ben nu alweer langere tijd niet meer onder behandeling alleen wat maandelijkse gesprekken met Ineke van stichting weerklank over de stemmen in mijn hoofd.
ik bouw dit op korte termijn af want dit schiet niet op .
niets aan de hand gesprekken.
dan ben ik Godverdomme bijna 65 en nog wil ik niet deugen en kan ik niet leven zoals het een man van mijn leeftijd betaamd .
Je zou verwachten als je bijna 65 bent dan is je kostje gekocht en kun je rustig genieten van die jaren die je nu nog hebt samen met mijn lieve vrouw Carolien , want je kan een hoop zeggen ze is lief en leuk en een lot uit de loterij , het is nog een wonder dan ze mij uitzocht toen ze 19 werd en ik 10 jaar ouder

het is nog steeds onbegrijpelijk dat zon mooie meid voor mij viel.
Raar genoeg was ik wel om de een of andere reden populair en had altijd wel meiden om me heen maar erg lang duurde dat meestal niet in 20 jaar op een hand te tellen , Gerda , Renate , Anita Toos Sabine en als Laatste Carolien die al 33 jaar nog steeds bij mij blijft,

Leerde haar kennen net een paar weken voor ik weer eens voor langere tijd een gesloten inrichting in zou gaan vanwege mijn aanhoudende drang mezelf van het leven te bevrijden.
Het was liefde op het eerste gebied en ze is bij mij gebleven bij al mijn ups en downs.
Daar pluk in nog de vruchten van , zonder haar had ik de 31 jaar echt niet gehaald.
Voor ik Carolien leefde ik wel maar was me nergens van bewust.
Nadat ik slachtoffer werd van Verkrachting door 5 volwassen mannen uit zuid Apeldoorn , en dagen niet lopen kon van de pijn en schaamte omdat men het nodig vond om mij zowel anaal als oraal te verkrachten , dat proces duurt zeker 4 uur , tot ik weggestuurd werd ik kon me aankleden en de opslagloods van de Nedcos Apeldoorn weer vertrekken. ik was als de dood dat ik het niet zou overleven en dan men mij de keel zou doorsnijden, in plaats daarvan wierp men mij mijn kleren naar me toe met de melding wegwezen.
Dus deed ik dat en vertrok weer met mijn fiets.
Mijn onbezorgde leventje was over. ik ging naar huis verteld dat ik ziek was ging naar bed en ben daar een paar dagen gebleven.
een oog zat dicht , oor kapot ander oog blauw en nog wat blauwe plekken van het veelvuldig slaan en schoppen. nog een wonder dat ik in mijn hele leven nog maar 1x iemand een knal voor zijn kop gegeven heb en die had het verdient dat had met Carolien te maken jaren later.
Mijn school werd direct minder na die verkrachting , ik wilde niet meer deugen en met op mijn 16de gaan werken , toen begon ook het alcohol gebruik later ook soft en harddrugs.
Het leven had en heeft geen enkel nut en zin meer voor mij.
Vanaf mijn 12de zie ik 2 mensen (geesten) dag en nacht in mijn slaapkamer staan en in mijn woonkamer lopen de ratten over de balken over elkaar heen , ook hoor ik stemmen die me aanmoedigen om zelfmoord te plegen 24 uur per dag , nooit geen rust in mijn hoofd.
Het heeft een tijd geleken dat ik toch iets kon want ik speelde schaken op osbo en hoofdklasse tournooi , maar helaas door de stress de drank de drugs en het tekort aan een ruggengraat is het gebleven tot een paar jaar in europa een paar toernooien te winnen.
Sinds 2 jaar schaak ik weer online en dat gaat redelijk.
De jaren van mijn 12 tot mijn 27ste uitten zich in zoals gezegd in drank en druks en veel meiden. veel feesten en eerlijk is eerlijk ook vrienden voor het leven ontmoet , jeroen Bos , John Jongerhuis em Dorus van Veldhoven (schaakmaat) zijn er 3 van. later kwam daar Bert klooster bij dan heb je het ook wel gehad.
In die tijd had ik opname na opname , veel depressies en veel opnamen en zelfdodingspogingen .
heb nooit kunnen hopen dat ik de 35 zou halen echt niet.
Mijn Relatie met Carolien heeft me wel iets ten positieve verandert .
toen we gingen trouwen 10 juli 1992 een dag later gestopt met drinken en heb nooit meer wat gebruikt aan drugs , dat wilde ik haar niet aan doen.
Nu drinken we samen een enkele keer een glaasje lekker maar meestal cola zero.
Paar jaren terug kwam er weer een kentering , Renata kwam in ons leven een kind van een jaar of 12 a 13 die samen met haar moeder hier kwam op aanvraag vd burgemeester als oppas voor de dieren omdat we halsoverkop naar nederland moesten.
Weet niet meer precies waarom maar dat is niet belangrijk ik ben veel kwijt door coma en een beroerte.
om een lang verhaal kort te maken kort ik het wel even in.
Renata en ik klikten heel snel heel goed met elkaar , er was geen vader die was al jong overleden toen Renata 2 jaar oud was , Eva de moeder deed de opvoeding , ze kwam zelf uit een gezin waar geweld geen geld en alcohol misbruik normaal was ,
Eva besloot toen haar man overleed om Renata alles te gunnen wat ze wilde , de kinderbijslag ging naar het kind bleek later.
Eva had geen werk een huisje van de gemeente en ging later plantsoenendienst doen bij de gemeente.
Rekeningen konden niet betaal worden en was geen water en licht en wij hebben die dingen aangekaart bij de burgemeester , die direct wel hielp.
Reneta kwam eerst regelmatig hier met haar moeder en later veel alleen , ze hugde veel met mij en Carolien we stoeiden samen soms vrij heftig.
We gingen vaak met zijn 3en op pad dierentuin , uit eten enz enz de stad in.
was altijd leuk.
vaak sliep ze bij ons in de woonkamer op de bank en ze woonde met toestemming van haar moeder ook meer hier dan daar.
er kwam wel een kink in de kamer ze moest intern bij school , wat ze verschrikkelijk vond , later vond ze het wel geweldig .
in de corona tijd was ze ook dag en nacht hier hier was een pc internet volle koelkast en van mij mocht wel bijna alles.
ze werd ouder ze ging hevig pubereren , ging met de verkeerde jongens mee die dealden en gebruikten en en begon op school bekend te staan als makkelijk wat betreft sex… , loog veel enz enz.
Heb heel wat tegen kunnen houden maar op een gegeven moment ging alles toch fout , ze bleef nachten weg , ik kwam er op een gegeven moment wel achter waar ze zat en ik kon haar weer bereiken.
In die tijd was ik mentaal al behoorlijk achteruit gegaan.
inmiddels was ik ernstig zien en Renata werd vanaf haar moeders huis uit huis geplaatst ze was op de moment bij haar moeder en baby zusje.
Ik kreeg een telefoontje van haar dat de kinder bescherming er was en de burgemeester en of wij alsjeblieft zouden wilden komen.
Er heen gejakkerd maar praten had geen nut ,
de moeder werd in een auto gezet en werd naar haar werk gebracht bij de gemeente en Renata kreeg 20 min om haar spullen bij elkaar te zoeken.
Veel gehuild en daar vertrok ze , we reden er een paar km achteraan ze zat achterin maar keek niet naar ons niet eens een keer.
Bij mij trad het verval direct in , ik stopte met eten en dronk alleen maar cola na weken kwam ik in een psychose.
de burgemeester praatte mij de ambulance is en vandaar af werd alles zwart in mijn ogen , kreeg een beroerte in het ziekenhuis en raakte in coma , na 3 weken werd ik weer aanspreekbaar en uiteindelijk mocht ik weer naar huis als extra nog wel een ziekenhuis bacterie opgelopen en ik kon na 3 weken weer hetzelfde kut ziekenhuis in.
ik bleef afvalleen woog op een gegeven moment een kleine 50 kilo.
Net voor kerst werd ik naar huis gestuurd ivm de kerst , maar de diarree ging gewoon door elke 20 min over dag en elke 45 min nachts op een gegeven moment liep ik in luiers en in het ziekenhuis was ik volledig incontinent.
Thuis gekomen vond mijn huisarts een antibioticum die zwaar was maar hij vertelde alles is toch al kapot van binnen neem deze maar die slopen alle bacteriƫn ook de goeie en de slechte,
Binnen een uur was het probleem diarree opgelost , dokter dank u wel.
maanden lang kon ik amper lopen , viel om , als ik naar het toilet moest ging carolien met me mee , was erg hulpbehoevend.
ben nog lang niet beter en heb ook tussendoor 3 mentale opnamen gehad tussen door die hielpen niet men geeft je heftige medicatie en therapie heeft men hier nooit van gehoord.
Nu zijn we op zoek naar vrijgevestigde artsen die psychotherapie en emdr kunnen aanbieden voor 20000 huf per 50 minuten dat is ongeveer 55 euro maar je moet wel.
Verhaal renata speelt nog steeds ik mis haar nog elke dag vooral in de weekenden en de vakantie’s ik hou nog erg veel van haar , die vader gevoelens moet ik weg zien te krijgen maar ja als je hart haar ziet als je eigen dochter dan word het moeilijk.

het blijven mijn meest favoriete personen in de wereld als ik mijn leven zou mmoeten geven om een van hem te redden dan twijfelde ik zeker niet.
excuses Lieve mensen het zit me nog al hoog…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.